Att vi precis byggt ett nytt kontor är ingen nyhet men nu måste vi inreda våra 2500 kvm golvyta.

Och har man 2500 kvm golvyta då finns det långa och många väggar som måste prydas.

Det är dock inte billigt att köpa konst och inredning till ett så stort kontor. Därför började vi titta på alternativ som skulle ge oss samma kvalitet med ändå till ett bättre pris.

Posters, ett prisvärt alternativ

Prints och tavlor med ett brett sortiment av motiv var något vi letade efter och det tog inte lång tid innan vi hittade flera företag som erbjöd detta.

Det är dock inte alla som säljer B2B så detta var vi uppmärksamma med då det var ett krav från oss likaså att företaget hade ett miljötänk där man prioriterade miljön. Det är självklart för oss som jobbar med solenergi. Tillslut föll valet på www.posteryard.se

Posters är utan tvekan en otroligt prisvärd och köpstark produkt som kan förvandla tråkiga väggar till något väldigt unikt och fint.

Kom på besök i våra nya lokaler

LESOL är glada att informera att inom en snar framtid kommer våra väggar prydas av vacker konst från världens alla hörn.

Titta gärna in i våra nya lokaler och ta del av den fina inredningen. Det är inte bara posters vi har även köpt helt nya skrivbor och stolar till våra femton arbetsstationer.

Vi har även köpt in en snygg soffa som pryder entrén tillsammans med några fåtöljer växter och en otroligt snygg lampa. Välkomna till oss!